VORES HISTORIE

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

SIDEN 2019

Ziropa Aps startede den 19. april 2019 af to unge fyre, Rasmus Vestergaard og Rasmus Wrang. Virksomheden producerer kvalitets- lemonade og sirup helt fra bunden,som er lavet på de BEDSTE naturlige råvarer med adskillige varianter.

Vi går meget op i at få de bedste råvarer, end det er konventionelt. Ideen er at det skal være hjemmelavet. Med passion for gode drikke oplevelser har vi formået at nå langt med vores virksomhed.

Det hele startede med at ville lave en drinkspakke, og den allerførste variant der blev produceret var mangosiruppen. Vores fokus med produktet er, at der skal være en BALANCE mellem det søde og syrlige for at opnå den GODE smag.

IVÆRKSÆTTERNE BAG ZIROPA

Vi er to unge fyre, som har en pasion for bedre drikkeoplevelser. 

Vi er rykket til Aarhus for at drive virksomhed med kvalitets lemonade og sirup. 

Sammen har vi SKABT Ziropa. 

RASMUS VESTERGAARD

Mit navn er Rasmus Vestergaard, 27 år og oprindeligt fra Sydsjælland, Karise. 

Jeg tog den forkerte motorvej og endte i Aarhus i stedet for København. Jeg blev færdig med min kandidat i innovationsledelse og forretningsudvikling på Aarhus Universitet i 2023. Som iværksætter kan jeg godt lide at SKABE nye ting og se noget vækste. En værdi jeg besidder er helt klart at have hjertet med i de ting, jeg laver. Jeg er MEGA stolt af at have skabt Ziropa.

 

RASMUS WRANG ANDRESEN

Mit navn er RASMUS WRANG ANDRESEN, 26 år.
Jeg kommer fra Sønderborg og i sommeren 2018, flyttede jeg til Aarhus.
I 2023 blev jeg færdig med min kandidat i økonomistyring på Aarhus Universitet.

Det bedste jeg kan lide ved at være iværksætter er at se, når der sker en udvikling og vi oplever en positiv vækst i virksomheden.  Det er inspirerende at være drevet af iværksætteri på den måde, at det gavner befolkningen ved at skabe bedre drikkeoplevelser i samspil med forskellige samarbejdspartnere.

IVÆRKSÆTTERNE BAG ZIROPA

Rasmus Vestergaard

Mit navn er Rasmus Vestergaard, 27 år og oprindeligt fra Sydsjælland, Karise.  Jeg tog den forkerte motorvej og endte i Aarhus i stedet for København. Jeg blev færdig med min kandidat i innovationsledelse og forretningsudvikling på Aarhus Universitet i 2023. Som iværksætter kan jeg godt lide at SKABE nye ting og se noget vækste. En værdi jeg besidder er helt klart at have hjertet med i de ting, jeg laver. Jeg er MEGA stolt af at have skabt Ziropa.  

Rasmus Wrang Andresen

Mit navn er Rasmus Wrang Andresen, 26 år. Jeg kommer fra Sønderborg og i sommeren 2018, flyttede jeg til Aarhus. I 2023 blev jeg færdig med min kandidat i økonomistyring på Aarhus Universitet. Det bedste jeg kan lide ved at være iværksætter er at se, når der sker en udvikling og vi oplever en positiv vækst i virksomheden.  Det er inspirerende at være drevet af iværksætteri på den måde, at det gavner befolkningen ved at skabe bedre drikkeoplevelser i samspil med forskellige samarbejdspartnere.

Scroll to Top

Denne hjemmeside bruger cookies

Vi bruger cookies til at beskytte dig og din data, så du får en god oplevelse af at besøge vores hjemmeside.